Ez a webhely korlátozottan támogatja az Ön böngészőjét. Javasoljuk, hogy váltson Edge, Chrome, Safari vagy Firefox böngészőre.
Miért éppen turbán?

Miért éppen turbán?

 

Hogyan jött az ötlet, hogy pont turbánokat dobjak piacra?

A turbán és a személyes kapcsolatom nem éppen most kezdődött. Valamiért szimpatikus ruhadarab volt.

Először az edzőteremben lettem turbános Rozi, aki minden szaunázás alkalmával turbánnal védte a haját a hő ellen.

Majd egy szerencsétlen fordulat okán, ami betegség volt, komfortossá kellett tennem a mindennapi viseletemet. A paróka bármennyire is minőségi és prémium darabot választ az ember, hát nem kényelmes. Főleg hosszútávon.

Így kezdtem el turbánokat viselni és meglepően tapasztaltam, hogy sokakban fel sem merült, hogy miért. A legnagyobb gondot a gyér választék okozta. :)

Ennek eredménye a Rose's Turban amivel egyik célom, hogy az egészséges és betegséggel küzdő nőket egy picit közelebb hozzam egymáshoz.

Kicsit tágabban szemlélve a világot a turbán divatos kiegészítő, melyet szeretnék itthon is a hétköznapi viselet részévé tenni.

Mióta saját kollekcióval rendelkezem nem hiányozhat a bőröndömből bárhová indulok.

 

Miért éppen turbán?

Így egy váratlan safari est sem okozott meglepetést. :) Meglehetősen autentikusra sikeredett az esti outfit. Merjetek új kiegészítőket kipróbálni.

További írásaink

Mákosan - Nemzeti Rákellenes Napon

Mákosan - Nemzeti Rákellenes Napon

Mit is írhatnék ma a Nemzeti Rákellenes Napon azoknak, akik éppen küzdenek? Akiknek éppen kihullot a haja, akik első lépéseiket teszik a paróka boltok egyike felé, akik éppen felteszik első...

Miért szeretném itthon a turbán divatot erősíteni?

Miért szeretném itthon a turbán divatot erősíteni?

Kedves Nők! Saját tapasztalatomból alkottam meg saját Turbán márkámat a Rose's Turban-t, mellyel célom, hogy a divaton keresztül teremtsünk meg egy támogató együttműködést, a nehéz helyzetben lévő, és egészségek nők...

Csak turbánnal szolgálhatok....

Csak turbánnal szolgálhatok....

A régi világban, volt egy hely ahová szinte minden nap betértem munka után. Edzeni, szaunázni... Amikor villámcsapásra megváltozott az életem a legnagyobb félelmem az volt, hogy soha nem lesz a...

Miért éppen turbán?

Miért éppen turbán?

A paróka bármennyire is minőségi és prémium darabot választ az ember, hát nem kényelmes. Főleg hosszútávon. Így kezdtem el turbánokat viselni és meglepően tapasztaltam, hogy sokakban fel sem merült, hogy...

Best Sellers

Bow mustár turbán bőrbarát anyagból, formatartó díszítéssel
 
Bow purple turbán bőrbarát anyagból, formatartó díszítéssel
 
Bow grey turban bőrbarát anyagból, formatartó díszítéssel
 
Bow black turban bőrbarát anyagból, formatartó díszítéssel
 

Kosár

Nincs több megvásárolható termék