Ez a webhely korlátozottan támogatja az Ön böngészőjét. Javasoljuk, hogy váltson Edge, Chrome, Safari vagy Firefox böngészőre.

"Éld meg azt az erőt és szépséget, ami minden nőben ott rejlik, függetlenül attól, hogy milyen kihívásokkal néz szembe az életben."

Az én történetem

Engedd meg, hogy bemutassam neked a Rose’s Turbant - egy inspiráló és egyedi márkát, melyet személyesen alkottam, ezzel segítve más nőknek is önbizalmat sugározni és csodálatosnak érezni magukat a mindennapokban. Ez a márka saját történetemen alapul, amelyből erőt, kitartást és motivációt kovácsoltam, bármennyire is nehéz volt az út.  A mögöttem álló időszakból egyetlen dolgot viszek magammal, az pedig a Rose’s Turban.

Rozi - Rose's Turban alapítója

A kiegészítő ami képes feldobni és egyedi stílust kölcsönözni mindenkinek, aki viseli.

A modern korban a turbán sokkal többet jelent, mint egy egyszerű fejfedő. Ez az egyediség és a divat kifejezésének fontos eszköze lett. A turbán tökéletes választás stílusod megváltoztatására, vagy frizurád esztétikai kiemeléséhez. 

Csatlakozz te is a Rose’s Turban közösségéhez, és éld meg azt az erőt és szépséget, ami minden nőben ott rejlik, függetlenül attól, hogy milyen kihívásokkal néz szembe az életben. Válassz egyedi, kézzel készített turbánjainkból, és legyél büszke arra, hogy részese lehetsz ennek a csodálatos és inspiráló történetnek!

The modern crown of beauty

Minden turbánunk kizárólag minőségi alapanyagokból készül, amelyek könnyűek, légáteresztőek, jól vezetik a nedvességet így ideálisak egész napos viseletre. A bambusz szigetelő tulajdonsága révén nyáron sokkal jobban védi a hőközpontot, mint egy átlagos kalap. A hűvös beköszöntével pedig kellemesen melegít.

Kosár

Nincs több megvásárolható termék