Ez a webhely korlátozottan támogatja az Ön böngészőjét. Javasoljuk, hogy váltson Edge, Chrome, Safari vagy Firefox böngészőre.
Mákosan - Nemzeti Rákellenes Napon

Mákosan - Nemzeti Rákellenes Napon

Mit is írhatnék ma a Nemzeti Rákellenes Napon azoknak, akik éppen küzdenek?

Akiknek éppen kihullot a haja, akik első lépéseiket teszik a paróka boltok egyike felé, akik éppen felteszik első turbánjukat, megkötik kendőjüket.

Hogyan tudtok a legnehezebb időszakotokon is átlendülni? Nekem, hogyan sikerült?

Amikor kiderült a rák túl a drámán mindig volt reménysugaram. Utáltam a szót, hogy rákos vagyok, így lett a rákosból, mákos..... mert tudtam, hogy a végén mákom lesz.

Persze, mindenhol vannak szkeptikusok vagy csak olyan kockázatelemzők akik nem tudják, hogy ebben a storyban csak egy út van.

Azokat ott kell a francba hagyni, mert egy átlag barát, család egyet tud ebben a helyzetben tenni, hogy minden nap, minden percben amikor éppen felkelni sem tudsz elmondja, hogy meg fogsz gyógyulni.

Persze vannak akik a rákkutató professzornál is jobban értenek hozzá, hogy Te mitől is lettél beteg. Fordíts hátat nekik és menj előre. 

Mivel is töltöttem a hosszú kemoterápiás és műtét utáni rehabilitációs időszakot?

Távolba néztem... nincs dolgotok, csak gyógyulni!

Hogyan éltem meg a kopaszságot? Az eleje trauma, de igazán 1-2 nap elteltével nem kérdés, hogy ez a legkisebb baj ebben a történetben.

A kopaszság a kemoterápia egyik mellékhatása, mindenki tekintsen rá így. 

Felcsaptam a turbánjaimat és kész. Nem a hajad határozza meg a létezésed.

Mindenkinek sok erőt kívánok és hatalmas kitartást!

Ti Győztök!

Rozi

 

További írásaink

Mákosan - Nemzeti Rákellenes Napon

Mákosan - Nemzeti Rákellenes Napon

Mit is írhatnék ma a Nemzeti Rákellenes Napon azoknak, akik éppen küzdenek? Akiknek éppen kihullot a haja, akik első lépéseiket teszik a paróka boltok egyike felé, akik éppen felteszik első...

Miért szeretném itthon a turbán divatot erősíteni?

Miért szeretném itthon a turbán divatot erősíteni?

Kedves Nők! Saját tapasztalatomból alkottam meg saját Turbán márkámat a Rose's Turban-t, mellyel célom, hogy a divaton keresztül teremtsünk meg egy támogató együttműködést, a nehéz helyzetben lévő, és egészségek nők...

Csak turbánnal szolgálhatok....

Csak turbánnal szolgálhatok....

A régi világban, volt egy hely ahová szinte minden nap betértem munka után. Edzeni, szaunázni... Amikor villámcsapásra megváltozott az életem a legnagyobb félelmem az volt, hogy soha nem lesz a...

Miért éppen turbán?

Miért éppen turbán?

A paróka bármennyire is minőségi és prémium darabot választ az ember, hát nem kényelmes. Főleg hosszútávon. Így kezdtem el turbánokat viselni és meglepően tapasztaltam, hogy sokakban fel sem merült, hogy...

Best Sellers

Bow mustár turbán bőrbarát anyagból, formatartó díszítéssel
 
Bow purple turbán bőrbarát anyagból, formatartó díszítéssel
 
Bow grey turban bőrbarát anyagból, formatartó díszítéssel
 
Bow black turban bőrbarát anyagból, formatartó díszítéssel
 

Kosár

Nincs több megvásárolható termék