This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.
Mákosan - Nemzeti Rákellenes Napon

Mákosan - Nemzeti Rákellenes Napon

Mit is írhatnék ma a Nemzeti Rákellenes Napon azoknak, akik éppen küzdenek?

Akiknek éppen kihullot a haja, akik első lépéseiket teszik a paróka boltok egyike felé, akik éppen felteszik első turbánjukat, megkötik kendőjüket.

Hogyan tudtok a legnehezebb időszakotokon is átlendülni? Nekem, hogyan sikerült?

Amikor kiderült a rák túl a drámán mindig volt reménysugaram. Utáltam a szót, hogy rákos vagyok, így lett a rákosból, mákos..... mert tudtam, hogy a végén mákom lesz.

Persze, mindenhol vannak szkeptikusok vagy csak olyan kockázatelemzők akik nem tudják, hogy ebben a storyban csak egy út van.

Azokat ott kell a francba hagyni, mert egy átlag barát, család egyet tud ebben a helyzetben tenni, hogy minden nap, minden percben amikor éppen felkelni sem tudsz elmondja, hogy meg fogsz gyógyulni.

Persze vannak akik a rákkutató professzornál is jobban értenek hozzá, hogy Te mitől is lettél beteg. Fordíts hátat nekik és menj előre. 

Mivel is töltöttem a hosszú kemoterápiás és műtét utáni rehabilitációs időszakot?

Távolba néztem... nincs dolgotok, csak gyógyulni!

Hogyan éltem meg a kopaszságot? Az eleje trauma, de igazán 1-2 nap elteltével nem kérdés, hogy ez a legkisebb baj ebben a történetben.

A kopaszság a kemoterápia egyik mellékhatása, mindenki tekintsen rá így. 

Felcsaptam a turbánjaimat és kész. Nem a hajad határozza meg a létezésed.

Mindenkinek sok erőt kívánok és hatalmas kitartást!

Ti Győztök!

Rozi

 

More of our writings

Mákosan - Nemzeti Rákellenes Napon

Mákosan - Nemzeti Rákellenes Napon

Mit is írhatnék ma a Nemzeti Rákellenes Napon azoknak, akik éppen küzdenek? Akiknek éppen kihullot a haja, akik első lépéseiket teszik a paróka boltok egyike felé, akik éppen felteszik első...

Miért szeretném itthon a turbán divatot erősíteni?

Miért szeretném itthon a turbán divatot erősíteni?

Kedves Nők! Saját tapasztalatomból alkottam meg saját Turbán márkámat a Rose's Turban-t, mellyel célom, hogy a divaton keresztül teremtsünk meg egy támogató együttműködést, a nehéz helyzetben lévő, és egészségek nők...

Csak turbánnal szolgálhatok....

Csak turbánnal szolgálhatok....

A régi világban, volt egy hely ahová szinte minden nap betértem munka után. Edzeni, szaunázni... Amikor villámcsapásra megváltozott az életem a legnagyobb félelmem az volt, hogy soha nem lesz a...

Miért éppen turbán?

Why a turban?

No matter how high-quality and premium a person chooses, the wig is not comfortable. Especially in the long run. That's how I started wearing turbans and I surprisingly found that...

Cart

No more products available for purchase